За връзка с нас: office@amadeuscom.com | +359 8787 1818 2

LED дисплей

Изработват се от светещи прави или огънати стъклени тръби с различни размери и диаметри. Неоновите елеминти могат да бъдат монтирани върху подложки от плексиглас, вътре или зад обемни букви от PVC или метал

Билбордове и тотеми

Могат да бъдат външно или вътрешно осветени и конструкция със стандартни размери 3х4 м. едностранни или двустранни . Могат да бъдат изработени и с уникален дизайн по задания на клиента

Несветещи реклами

Несветещите реклами могат да бъдат: табели от винилно лице и рамка, алуминиеви или метални, табели за визуални комуникации, визии, изработени от PVC фолио.

Обемни букви

За тези от вас, които казват - "Като ще се прави - да се прави един път". Обемните букви, символи и лога могат да бъдат: светещи и несветещи. Светещите от своя страна отворени, затворени и контражурни. Несветещите- от плексиглас, коматекс, екструдиран пенопосистирол, метални и други.

Рекламни щендери

Рекламният щендер е продукт, който носи и показва на потребителя изделието и марката. Вида и визията на щендера зависи от продукта и дизайнерските решения на екипа ни. Доказано е, че щендера помага за продажбата на продукта до голяма степе.

Светлинни реклами

Външно и вътрешно осветени, изработени от метална кутия, луминисцентно осветление, винил или плексиглас.

Табели и стопери

Указателни, стоящи, за стълб изработени от поцинкована ламарина прахово боядисана и метална конструкция. По големите размери могат да бъдат изработени от винилно лице,пвцплоскости или бонт и метална конструкция.

Широкоформатен дигитален печат

За тези, които искат да бъдат забелязвани от далеч - изработваме визии на всякакви медии, без ограничение на размери. Дигитален пълноцветен печат върху винил, PVC фолио и мрежа, с широко приложение за изработка на билбордове, калкани, бризенти на камиони и тирове, облепване на автомобили и витрини и други.